Вчера официално бе открита многофункционалната зала Арена Шумен, съобщи Дарик. Тя

...
Вчера официално бе открита многофункционалната зала Арена Шумен, съобщи Дарик. Тя
Коментари Харесай

Вече официално е открита Арена Шумен

Вчера публично бе открита многофункционалната зала " Арена Шумен ", заяви Дарик. Тя е ситуирана на 4 етажа и има 1500 непрекъснати места, като потенциалът им може да се усили с още 900.

" Сами виждате какъв брой доста неща се вършат. Това ви го дадох обещание и през днешния ден го има. Имам и заричане за старческия дом - това ще го създадем тая година. А кмета от през вчерашния ден върви по мене и за стадиона ", сподели министър председателят Бойко Борисов, който участва на официалната гала през вчерашния ден. Мащабният план струва 8,5 млн. лв..

Основното игрище е със сертифицирана настилка и може да се употребява за всички типове спортове с топка. В сградата има и кафене, фитнес зала, сауна и баня, 6 съблекални, по две пространства за треньори и за съдии, зала за конференции, места за публицисти за непосредствено предаване на събития, подсигурени са пространства за допинг-контрол, медицински кабинет.

Целият регион към " Арена Шумен " е напълно облагороден. Около залата има 21 дка паркова територия, 200 новозасадени дървета, пейки, фонтани и 300 паркоместа. Асфалтирана е ул. Марица и са построени две кръгови кръстовища. Заедно с това бе обновен и Паметникът на пети полк. 

От Общината дадоха обещание през другата седмица да се провеждат дни на отворените порти, с цел да могат шуменци да прегледат оборудването.

Вижте фотоси тук.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР